Over mij

2_IMG_1320kopie_2.jpg

Ik ben Aaike Cools en ik ben een geboren en getogen Amsterdamse, gelukkig getrouwd en trotse moeder van drie heerlijke kinderen. Ik ben altijd iemand geweest die op zoek is naar het onbekende en ik word vaak aangetrokken door zaken die een beetje mysterieus zijn.  

In 2016 kreeg ik van iemand een Reading. Ik was daar heel erg onder de indruk van. Hoe kon deze dame mij vertellen wat er zich zo diep van binnen bij mij afspeelde? De hele reading was spot-on, en ik dacht drie dingen: Hoe doet ze dat? Dat wil ik ook kunnen, maar vooral; Dit is wat ik ga doen in de toekomst.
 

Door deze Reading wist ik het ineens zeker; ik ga op een of andere manier deze weg op. En ik ben zo blij dat ik toen die keuze heb gemaakt, al waren er best wat jaartjes en vooral hobbels waar ik overheen moest komen voordat ik dat ook echt als mijn professie kon gaan uitoefenen.

 

Na die eerste Reading ben ik redelijk snel de 2,5 jarige opleiding voor Reading & Healing begonnen bij Resonance in Amsterdam. Dit deed ik tijdens een van de moeilijkste periodes uit mijn leven. Onze jongste was net geboren. We gingen verhuizen en ik kwam erachter dat ik een chronische darmziekte had ontwikkeld na de zwangerschap. Ik was zo ziek tijdens mijn opleiding dat ik soms moeite had om op de been te blijven. Het mooie is dat de opleiding tot Energetisch Reader & Healer mij persoonlijk zoveel heeft gebracht dat ik mijn ziekte daardoor veel beter kon plaatsen.

 

Ik heb in die tijd hele mooie en soms confronterende inzichten en patronen mogen ontdekken om zelf mee te werken. Ik ben daardoor nog meer gaan realiseren dat alles start met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Maar ook met het besef dat wie je bent geworden te maken heeft met wat je in je verleden meemaakt beinvloed wie je wordt. en welke invloeden de relaties in het heden en verleden hebben die ervoor zorgen dat je geworden bent wie je op dit moment bent.

Als ik je één ding mag meegeven vanuit mijn verleden, mijn opleiding en mijn ervaring als Energetisch Reader & Healer tot zo ver, dan is dat; je bent helemaal goed zoals je bent. Ik kan je helpen dit in te zien door te kijken welke invloeden er spelen en hebben gespeeld in je leven tot nu toe. Dit werkt vaak zo bevrijdend dat je na een Reading en of Healing vaak heel ontspannen weer naar huis gaat. Uiteindelijk ben je namelijk niet je verleden, en ook niet je toekomst. Jij bent wie jij besluit te zijn, elk moment weer.

Ik help je graag jouw eigen weg weer te zien. Daardoor wordt het vanzelf een stukje makkelijker om keuzes vanuit je hart te maken.  

Aaike Cools