Wat is een Reading?

In een Reading maak ik contact met jouw bewuste en onbewuste energie, beide ben jij volledig. Op het moment dat ik contact leg dan komen er beelden en gevoelens voorbij die ik met je deel. Ze gaan vaak over dingen die er spelen in je leven op dit moment, maar het verleden speelt uiteraard ook een belangrijke rol. Bewuste en onbewuste patronen komen naar voren en ik kan deze patronen helder voor je maken.

 
 

Waarom een Reading?

Een Reading is echt een cadeau voor jezelf. Het is verfrissend en puur inzicht gevend. Of je nou met grote, kleine of helemaal geen vragen zit, je krijgt altijd interessante informatie over jezelf. Meestal zijn het herkenbare en voor jou belangrijke thema's over zaken die er op dit moment in jouw leven spelen. Vragen als; waarom je omgaat met emoties op jouw manier. Welke invloed hebben de banden met familie en vrienden op jou? Welke gedragspatronen heb je jezelf aangeleerd?  Soms weet je niet waarom je reageert zoals je reageert in bepaalde situaties. Je merkt vaak alleen de gevolgen. Via een reading kan je daar inzicht in krijgen. Misschien wel het belangrijkste van een reading is het gegeven dat we uitgaan van het goede in ieder mens. Er is werkelijk niets wat jij niet kunt oplossen in jouw leven. Het inzicht en de helderheid die je door een Reading ervaart gaat soms heel diep, maar het is vooral bijzonder, mooi en fijn om door middel van een Reading te ervaren hoe het is om echt gezien te worden, zonder oordeel.
 

Mensen hebben soms hele specifieke vragen. Ik neem die dan altijd mee in de reading. Je krijgt van mij altijd een opname van de hele reading mee naar huis, zo kun je het later nog eens rustig terug luisteren. Ik geef geen adviezen of coaching na de reading, ik vertel je alleen wat zich voordoet op dat moment. Vaak krijg je wel net even dat extra belangrijke zetje om een eventuele twijfel bij jezelf weg te nemen of stappen in de voor jou goede richting te zetten.

Mijn vorm van ‘Readen’ is voor iedereen boven de 18 jaar. Afkomst, levensovertuiging, religie of opleidingsniveau spelen geen rol. Ben je opzoek naar bepaalde antwoorden? Loop je vaak tegen (dezelfde) dingen aan? Sta je voor een belangrijke keuze of vraag? Dan zijn antwoorden uit een reading vaak heel verhelderend.

Voor wie is een Reading?

 
 

Hoe werkt een Reading?

Om te beginnen zal ik naar jouw voor - en achternaam vragen. Als ik voel dat ik goed contact heb dan start de reading. De informatie dient zich meestal aan in beelden en of metaforen en die vertel ik je. Ik ken je natuurlijk niet dus ik weet niet altijd precies waar het verhaal of de metafoor over gaat. Maar jij zal het zeker herkennen. Alles wat ik meekrijg deel ik met je. Door te benoemen wat er speelt neemt de lading vaak al af en de ontspanning toe.