Wat is een Reading?

In een Reading maak ik contact met jouw onderbewustzijn. Op het moment dat ik contact leg komen er beelden en gevoelens in mij op die ik met je deel. Ik spiegel wat er bij jou van binnen gebeurt. Wat zich aandient gaat vaak over dingen die er op dit moment in jouw leven aan de orde zijn maar het verleden speelt uiteraard ook een belangrijke rol. Dit heeft jou gevormd. Bewuste en onbewuste patronen komen naar voren en ik kan deze patronen helder voor je maken. 

 
 

Waarom een Reading?

Een Reading is echt een cadeau voor jezelf. Het is verfrissend en puur inzicht gevend. Of je nou met grote, kleine of helemaal geen vragen zit, je krijgt altijd interessante informatie over jezelf. Meestal zijn het herkenbare en voor jou belangrijke thema's over zaken die er op dit moment in jouw leven spelen.

 

Vragen als; waarom je omgaat met emoties op jouw manier. Welke invloed hebben de banden met familie en vrienden op jou? Welke gedragspatronen heb je jezelf aangeleerd en welke heb je overgenomen?  Soms weet je niet waarom je reageert zoals je reageert in bepaalde situaties of relaties. Je merkt vaak alleen de gevolgen. Via een Reading kan je daar inzicht in krijgen. 


Een Reading bestaat vaak uit herkenning en erkenning. Hoe fijn is het om bevestiging te krijgen en dat twijfels verdwijnen? Of juist bevestiging in dat je op de goeie weg bent. Je voelt je echt gezien in wie bent en waar je staat in je leven na het ontvangen van een Reading.
 

Mensen hebben soms hele specifieke vragen. Ik neem die dan altijd mee in de Reading. Ook kan ik readen op een thema. Kijk ter inspiratie bij mijn Behandelingen. 
 

Je krijgt van mij altijd een opname van de hele Reading mee naar huis, zo kun je het later nog eens rustig terug luisteren. Ik geef geen adviezen of coaching na de Reading, ik vertel je alleen wat zich voordoet op dat moment. Vaak krijg je wel net even dat extra belangrijke zetje om een eventuele twijfel bij jezelf weg te nemen of stappen in de voor jou goede richting te zetten.

Mijn vorm van ‘Readen’ is voor iedereen boven de 18 jaar. Afkomst, levensovertuiging, religie of opleidingsniveau spelen geen rol. Ben je op zoek naar bepaalde antwoorden?

Loop je vaak tegen (dezelfde) dingen aan? Sta je voor een belangrijke keuze of vraag? Dan zijn antwoorden uit een Reading vaak heel verhelderend.

Voor wie is een Reading?

 
 

Hoe werkt een Reading?

Ik maak contact met jouw energie door middel van het vragen van jouw voor-en achternaam. Als ik voel dat ik goed contact heb dan start de Reading. De informatie dient zich meestal aan in beelden bij mij aan en in gevoelens die ik ervaar. Ik ken je natuurlijk niet dus ik weet niet waar het verhaal dat ik vertel over gaat maar jij zal het herkennen. Alles wat ik meekrijg deel ik met je. Door te benoemen wat er speelt neemt de lading vaak al af en de ontspanning toe.
Ook vind er tijdens al mijn Readings ook Healing plaats. Healen is mijn tweede natuur en dat gaat praktisch vanzelf.