Ervaringen

Ik ben tot aardig wat inzichten gekomen dankzij de bijzondere reading en korte healing van Aaike. 

Hilda, 68 jaar, september 2023, Amsterdam.

Ontwikkelingswereld planten

23 september 2023 om 11:00

Damesvoetbal vs. NYU

23 september 2023 om 11:00

Innovatiedag 2023

23 september 2023 om 11:00

Universiteit Orkest

23 september 2023 om 11:00

Studentenraadsverkiezing

23 september 2023 om 11:00

“Ik heb een reading kado gekregen en zonder dat ik weet wat mij te wachten staat sta ik op een doodgewone maandagavond voor de deur van Aaike om dit te "ondergaan." Hartelijk ontvangen en comfortabel geïnstalleerd verteld Aaike wat ze gaat doen en wat ik kan verwachten.

De reading zelf is niet na te vertellen en voor iedereen verschillend maar aan het einde ervan was mijn doodgewone maandagavond lang niet meer zo gewoon. Ik ben tot aardig wat inzichten gekomen dankzij de bijzondere reading en korte healing van Aaike. Je weet ze eigenlijk wel maar zij laat ze zien/horen/voelen.

Aaike heeft de hele sessie opgenomen en na twee dagen staat deze op mijn mail zodat je het terug kunt luisteren. Dat is geen overbodige luxe want er blijkt tijdens de sessie veel meer gezegd te zijn dan wat er bij mij is blijven hangen. Absolute aanrader!!"

Hilda

“Ik was erg onder de indruk van de Reading die ik kreeg van Aaike. Het was heel bijzonder. Het heeft mij ontzettend veel inzichten  gegeven over waar ik nu sta en wat ik nodig heb om verder te ontwikkelen. Ik heb Aaike ook meteen aan al mijn vrienden en familie aangeraden! Zo enthousiast ben ik! Heel erg bedankt Aaike. Je ziet me snel weer terug!”

Naam?

“”

Steffie?

Aaike is een vriendin van mij en ik kwam bij haar voor een healing. Ik had al een ervaring met een healing en was benieuwd of dit hetzelfde zou zijn. Dat was totaal niet zo. Met fijne muziek op de achtergrond ging ze met mijn energie aan de slag. Toen ze klaar was had ik het gevoel alsof ik op vakantie was geweest. Ik ging mij ook uitrekken zoals je 'smorgens wel doet als je lekker geslapen hebt. Ik zat in het begin erg in mijn hoofd, mijn gedachtes gingen alle kanten op, maar dat ging gaandeweg over en werd het fijn en rustig. Toen ze mij bij het napraten vertelde wat ze tegen was gekomen en wat ze had opgeschoond, was het duidelijk dat dat precies was wat ze aan het doen was! Ik raad aan om het op een dag te doen waar je niet zo veel te doen hebt omdat als je gelijk druk aan het werk gaat, het een beetje zonde is van het relaxte gevoel. Dat advies neem ik zelf dan ook ter harte de volgende keer. 😊

Cindy