Wat is een Healing?

Iedere healer heeft zijn eigen stijl en werkwijze. Er is er niet één hetzelfde. Mijn wijze werkt als een diepe reiniging van jouw energiesysteem. Zowel de energie buiten je lichaam (aura´s) als de energie in jouw lichaam (chakra’s) reinig ik en fris ik op. Bijvoorbeeld, als je een poosje over iets hebt gepiekerd, dan is daar energie in gaan zitten. Letterlijk.  Die energie blijft hangen in jouw systeem ook al pieker je er niet meer over. Ik noem dat ouwe rotzooi. Die ouwe rotzooi stapelt zich op. Ik haal die in een Healing weg.

 
 

Waarom een Healing?

Een Healing heeft altijd te maken met energie. Jouw energie kan op verschillende manieren verstoord zijn. Van tijd tot tijd kun je door bijvoorbeeld stress lager (futloosheid) of hoger in je energie zitten. Ik kan je helpen jouw energie op de juiste manier te laten stromen door op je innerlijke energie (chakra’s) en je uitgaande energie (aura) op elkaar af te stemmen. Als je weinig ervaring hebt met Healen ga je na mijn Healing vaak weer ontspannen naar huis. Heb je al wel wat ervaring dan werken mijn healings op jouw diepere energielagen.

 

 

Voor wie is een healing?

Een healing is niet leeftijdsgebonden en voor iedereen die zijn ‘pure levensenergie’ meer wil laten stromen. Kinderen kunnen zeker ook healings ontvangen mits de ouder of ouders daar toestemming voor hebben gegeven. Door mijn interesse en moederschap is dat ook één van mijn specialismen. Een ‘newborn’ healing voor moeder en kind tegelijk is qua verbinding elke keer weer een bijzonder cadeau. Je kunt er meer over lezen via het menu waar je meer over mijn specialismen kunt lezen.

Hoe werkt het?

Bij een Healing zit je op een stoel en ik vraag om je naam, dit doe ik om goed contact te maken met je bewuste en je onbewuste energie.  Er speelt rustige muziek op de achtergrond.  Ik kijk en voel wat jouw energie op dat moment nodig heeft en dan ga ik aan het werk om jou heen. Ik doe hierbij veel met mijn handen zonder je aan te raken en mocht dat wel zo zijn dan vraag ik het altijd. Jij hoeft niks te doen. Ik zal eventuele energielekken opsporen en dichten en een te veel aan energie wegnemen. Zo kom je volledig in balans in ongeveer 30 – 45 minuten.

Specialismen 
Healing