Wat is een Healing?

Een Healing is reiniging van je energiesysteem. Dit is het deel van je lichaam wat de meeste mensen niet met het blote oog kunnen zien. Hier bevinden zich bijvoorbeeld jouw Chakra's, Auralagen en Meridianen in. Deze kunnen door verschillende oorzaken uitbalans of verstopt zijn.
Alles wat
 je meemaakt groot of klein, daar blijft energie van achter zitten in jouw energiesysteem. Dit kan jou onbewust (negatief) blijven beïnvloeden.
In een Healing zorg in dat jouw hele systeem weer in balans komt. Vaak door het behandelen van het energiesysteem volgt er daarna ook een evenwicht en harmonie in het fysieke lichaam.

 
 

Waarom een Healing?

 Bepaalde energie slaat zich op in je onbewuste energiesysteem. Hierdoor blijven ze op dat onbewuste niveau nog steeds invloed hebben op je dagelijkse leven.

Als er veel van een bepaalde emotie wordt opgeslagen, ga je je op de duur anders gedragen en voelen. Zoals bijvoorbeeld bij verdriet, angst of boosheid. Je wordt geïrriteerd, onrustig en misschien wel onzeker. De lijst is lang met voorbeelden van een verstoorde energie. In sommige gevallen kan het zelfs de overhand met je gaan nemen. Je bent uit balans en krijgt jezelf niet meer in balans.
 

In een Healing haal ik alle energie met lading weg en zorg ik dat je weer helemaal evenwicht bent. Je komt weer heel dicht bij je natuurlijke staat. Hierdoor zie je zaken vaak weer helder en heb je meer focus.
Lichamelijk voelen mijn meeste cliënten zichzelf weer "opgeladen".

 

 

Voor wie is een Healing?

Een Healing is niet leeftijdsgebonden en kan voor iedereen zijn. Kinderen kunnen ook veel baat hebben bij een Healing. Door mijn interesse én moederschap zijn zij ook één van mijn specialismen. Kijk voor meer van mij specialismen op mijn Behandelingen pagina.

Hoe werkt het?

Ik plaats twee stoelen tegenover elkaar, vraag jou je ogen te sluiten en zet een fijn muziekje aan zodat je lekker kan ontspannen. 
Dan stem ik mij af op jou energie en kijk ik wat jij nodig hebt. Ik heb geen routine in laat mij leiden door jouw energie en doe wat er van mij wordt gevraagd. Hierdoor is altijd  perfect op maat en nooit het zelfde.
Na de Healing van 45 min neem ik een korte audio voor jou op, waarin ik vertel wat ik heb gezien en gedaan.

 

Specialismen 
Healing