Happy Healing Yin Yoga.

In samenwerking met Henny Malek-Verboom geef ik een Yin Yoga les met Energy Healing.

Tijdens deze les zal Henny de Yin Yoga begeleiden en zal ik alle deelnemers voorzien van healing in hun energie systeem (o.a chakra’s en aura lagen).

 

De les zal door de healing een extra dimensie krijgen. Het herstel van lichaam en geest zal door het toevoegen van het healing element vele malen sneller gaan.

 

Na het deelnemen van deze les zullen de voordelen zoals meer in balans zijn, je lichter en ontspannen voelen langer aanhouden dan bij een reguliere Yin Yoga les.

Deze les is een echte opfrisser body en mind.

Wil je meer informatie? Klik dan hier

 

Yin Yang Retreats

In één dag weer even helemaal tot jezelf komen op het Yin Retreat. De retreat is gevuld met verschillende workshops en visualisaties die je onder andere doen verbinden met jezelf, anderen en je intuïtie. 

In Oktober 2020 is de eerste succesvolle editie van Yin Rertreat geweest. De volgende editie is Zaterdag 17 April 2021, Utrechtse heuvelrug, dus save the date!

Op de Facebook pagina vind je meer informatie en hoe je kan boeken

 

1920x1080 fb omslagkopie.jpg
BDBF56DF-CD9B-48E1-BDF3-71FEAF1AB9D1.PNG

Corporate Yoga Nidra sessies

Met mijn partner Henny Abdel Malek-Verboom, organiseer ik online groeps Yoga Nidra (meditatie) sessies voor bedrijven waarbij ik de Healing verzorg. 

Rituals is hier een mooi voorbeeld van. Wij hebben in deze sessie 80 van hun werknemers mogen voorzien van een 35 minuten durende meditatie met Energy Healing.

 

Groepshealing werkt heel anders dan een persoonlijke 1 op 1 Healing. Een persoonlijke Healing is afgestemd helemaal op de persoon in kwestie en zal daarom heel specifiek zijn.

In een groepshealing werkt het anders. Daar zal er een “algemenere” Healing plaats vinden. Healing die voor iedereen past. Chakra’s worden op een voor iedereen prettige manier uitgebalanceerd bijvoorbeeld. In een Yoga Nidra groepshealing ondersteun ik de meditatie en het thema van de sessie. 

 

Door die energetische ondersteuning houden de benefits van een Yoga Nidra, zoals ontspanning, meer focus en aanwezig zijn, langer aan.

 

Gun jij je werknemers deze quick fix ook?

Kijk dan op www.healingandyinyoga.com of neem direct contact met mij op.